- Landleven

Peacock Garden Supports

Winkelwagen

Items
0
Totaalbedrag
€ 0,00
Afrekenen

Landleven

Landleven

Het magazine Landleven mag namens Peacock 10 sets potplantensteunen cadeau geven. Vul onderstaand formulier in om kans te maken op een van de gratis sets. 

 Naam
 Adres
 Postcode
 Woonplaats
 E-mail
Opmerkingen

U ontvangt van ons bericht wanneer u een set gewonnen hebt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer weten over de potplantensteunen?

Landleven

Potplanten zijn moeilijk omhoog te leiden of worden enorme bosschages. In een pot is de aarde vaak niet diep genoeg om een plantensteun goed en stabiel te plaatsen. De plantensteun gaat scheef staan of valt gewoon om.

Met de potplantensteunen van los je dit probleem gemakkelijk op.

Het werkt zo
Het systeem bestaat uit een potanker en een plantensteun. Het potanker is een voetje waar je de plantensteun inschuift. Het potanker is op 2 manieren toe te passen:

Verpotten
Bij het verpotten van planten prik je de plantensteun door de kluit. Je schuift de plantensteun in het potanker. Je plaatst vervolgens de plant met anker en steun in een grotere pot. De pot vul je mooi aan met aarde.

Potplanten
Ook potplanten die je niet meer uit de pot kunt halen, kun je gemakkelijk ondersteunen. Leg in dit geval het anker bovenin de aarde naast de plant. Schuif de plantensteun door het ankertje in de aarde. Zo krijgen potplanten maximale ondersteuning. Ook eens proberen?

Met de complete set kun je meteen aan de slag!

Klik hier om in onze webwinkel de potplantensteunen te bestellen.