Nieuws

Peacock Garden Supports

Winkelwagen

Items
0
Totaalbedrag
€ 0,00
Afrekenen

Nieuws

Straks langer genieten van hortensia Annabelle?

Geplaatst op: 09 maart 2017 - 12:28

Straks langer genieten van hortensia Annabelle?

In steeds meer tuinen worden ze geplant: de hydrangea arborescens, ofwel hortensia Annabelle. Ze staan prachtig in een klassieke tuin in een perk met buxus, maar ook in moderne tuinen is de plant niet meer weg te denken. Met witte bloemen zo groot als een voetbal wordt de Annabelle vaak gezien als de allermooiste hortensia. Maar wat te doen als de bloemen na een windvlaag of regenbui omvallen?

Lees meer

Bezoek Peacock op de GAFA in Keulen

Geplaatst op: 01 augustus 2016 - 16:53

Bezoek Peacock op de GAFA in Keulen

Van 4 t/m 6 september vindt in Keulen de vaktuinbeurs Spoga Gafa plaats. Het is dé beurs voor de iedereen die op professioneel gebied actief is in de tuinbranche. Ook voor internationaal zaken doen op vaktuingebied is de Spoga Gafa absoluut een bezoekje waard. Vanzelfsprekend is Peacock is hier ook vertegenwoordigd. Je vindt ons hier:

Hal 9
Stand B-026

Lees meer

Steunen voor zomerbloeiers

Geplaatst op: 01 juli 2016 - 16:47

Steunen voor zomerbloeiers

Planten die in de zomer bloeien, zoals cosmea, dahlia en margrieten, kunnen ook een steuntje in de rug gebruiken. Peacock is expert op het gebied van plantensteunen. Ook voor deze zomerbloeiers is er een geschikte steun, die met de plant 'meegroeit'. Deze plantensteun bestaat uit een losse grondpin met een koppelstukje, waarin een steunring past. Omdat het koppelstukje in hoogte verschuifbaar is, 'groeit' de plantensteun dus mee met de plant. 

Lees meer