Nieuws

Peacock Garden Supports

Winkelwagen

Items
0
Totaalbedrag
€ 0,00
Afrekenen

Nieuws

Bezoek Peacock op de vakbeurs Tuinzaken Retail Experience

Geplaatst op: 22 januari 2018 - 11:15

Bezoek Peacock op de vakbeurs Tuinzaken Retail Experience

Op 7 en 8 februari vindt in de Beursfabriek in Nieuwegein de jaarlijkse Tuinzaken Retail Experience plaats. Het is voor de vaktuinbranche het grootste evenement van Nederland.

Het thema van dit jaar is From Stores to Stories. In de tuinbranche is er een verandering gaande. Tuincentra veranderen van distributiekanaal voor tuinproducten naar een plek waar storytelling, ontdekken, interactie en beleving samenkomen.

Lees meer

Rechte plantensteunen voor strakke tuinen

Geplaatst op: 10 januari 2018 - 09:50

Rechte plantensteunen voor strakke tuinen

Dit voorjaar brengen we een mooie nieuwe collectie rechte plantensteunen. Deze plantensteunen geven steun aan bosschages als phloxen en margrieten, aan kwetsbare planten als pioenrozen, en aan hoog opgroeiende planten als ridderspoor. Door de rechte vorm zijn de nieuwe plantensteunen bijzonder geschikt voor strakke tuinen.

Lees meer

Mooie vogelvoederhouders

Geplaatst op: 23 november 2017 - 16:29

Mooie vogelvoederhouders

Het wordt langzaam kouder buiten en soms is er lichte nachtvorst. Tijd om de vogels bij te gaan voeren. Peacock heeft een mooie collectie vogelvoederhouders. Er zijn houders voor vetbollen en houders voor vogelzaad. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen. Gemaakt van metaal dat voorzien is van een kataforese lak, een laktechniek die gebruikt wordt in de automobielindustrie. Kras- en roestvrij. Ze zijn er in winters wit of stijlvol donkergroen.

Lees meer