Nieuws

Peacock Garden Supports

Winkelwagen

Items
0
Totaalbedrag
€ 0,00
Afrekenen

Nieuws

Nieuw inspiratie magazine!

Geplaatst op: 27 maart 2018 - 14:01

Nieuw inspiratie magazine!

Ons nieuwe inspiratie magazine is klaar. Het staat boordevol tuininspiratie, tips en informatie over onze producten. Leuk is het overzicht met Peacocks favoriete planten, hun standplaats en bloeitijd. Bij de rubriek Blijmakers vind je handige producten voor de tuin.

Nieuwsgiering? Klik hier om door het magazine te bladeren.

 

Lees meer

Bezoek Peacock op de vakbeurs Tuinzaken Retail Experience

Geplaatst op: 22 januari 2018 - 11:15

Bezoek Peacock op de vakbeurs Tuinzaken Retail Experience

Op 7 en 8 februari vindt in de Beursfabriek in Nieuwegein de jaarlijkse Tuinzaken Retail Experience plaats. Het is voor de vaktuinbranche het grootste evenement van Nederland.

Het thema van dit jaar is From Stores to Stories. In de tuinbranche is er een verandering gaande. Tuincentra veranderen van distributiekanaal voor tuinproducten naar een plek waar storytelling, ontdekken, interactie en beleving samenkomen.

Lees meer

Rechte plantensteunen voor strakke tuinen

Geplaatst op: 10 januari 2018 - 09:50

Rechte plantensteunen voor strakke tuinen

Dit voorjaar brengen we een mooie nieuwe collectie rechte plantensteunen. Deze plantensteunen geven steun aan bosschages als phloxen en margrieten, aan kwetsbare planten als pioenrozen, en aan hoog opgroeiende planten als ridderspoor. Door de rechte vorm zijn de nieuwe plantensteunen bijzonder geschikt voor strakke tuinen.

Lees meer