Pinnups

Peacock Garden Supports

Winkelwagen

Items
0
Totaalbedrag
€ 0,00
Afrekenen

Pinnups

Peacock en de Pinnups plantensteun

De producten van Peacock zijn ontstaan uit eigen behoefte. Sonja Pouw, de eigenaresse van Peacock, is fervent tuinierster. Voor het opbinden van haar planten kon ze geen geschikt product vinden. Daarom maakte ze zelf van staal een plantensteun.

Met deze gebogen plantensteun van metaal gaf zij haar riddersporen en pioenrozen steun. Zo vielen haar planten na een regenbui of windvlaag niet meer om. Haar man Winfried maakte er totaal assortiment van met verschillende hoogtes en diameters. Zo ontstonden de Pinnups plantensteunen, die ‘meegroeien’ met de plant.

Assortiment

De Pinnups plantensteunen bestaan uit losse grondpinnen, steunringen, borderranden en rasters. De basis van de plantensteun is de grondpin. Deze wordt bij de plant in de aarde gestoken. Op iedere grondpin zit een koppelstukje. Dit koppelstukje is de verbinding tussen de grondpin en de steunring. Het is in hoogte verschuifbaar en ‘groeit mee’ met de plant.

Gebruik en materiaal

De Pinnups plantensteunen van Peacock zijn het hele jaar door toe te passen. Ze zijn gemaakt van hard verzinkt staal en voorzien van een donkergroen coating. Hierdoor roesten ze niet. Door de verschillende afmetingen kunnen ze in iedere situatie worden gebruikt.