Plantensteun

Peacock Garden Supports

Winkelwagen

Items
0
Totaalbedrag
€ 0,00
Afrekenen

Plantensteun

Plantensteunen in vele soorten en maten

Plantensteunen zijn onmisbaar in de tuin. Na een regenbui of windvlaag kunnen planten omvallen. Met een goede plantensteun geeft u uw planten een steuntje in de rug. Voor een mooie tuin met sterke vaste planten zijn plantensteunen onmisbaar. Maar wat is een goede plantensteun?

Soort en type

Er zijn veel soorten plantensteunen te koop, het aanbod is enorm. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld bamboe, plastic of metaal. Ook de kleur van de plantensteun varieert van hout tot felgroen of donkergroen. Voor het opbinden van de plant zijn verschillende bindmaterialen verkrijgbaar. Losse touwtjes, speciale clips en bandjes van metaal of kunststof.

Slimme oplossingen

De plantensteunen van Peacock maakt losse binddraden overbodig. Het uitgebreide assortiment bestaat uit grondpinnen waaraan steunringen, borderranden en groeirasters passen. Ze zijn in iedere situatie te gebruiken. Zowel pioenrozen met zware knoppen als ook grote hoge riddersporen kunnen met de Pinnups plantensteunen optimaal worden ondersteund.

Duurzaam materiaal

De Pinnups plantensteunen zijn gemaakt van verzinkt staal en roesten niet. Hierdoor gaan ze een leven lang mee.

Waar te verkrijgen?

De producten van Peacock zijn te verkrijgen bij tuincentra, bouwmarkten en hoveniers. Klik hier voor uw dichtsbijzijnde verkoopadres.
U kunt ook rechtstreeks bij Peacock bestellen. Klik hier om direct naar de webwinkel te gaan.