Steunring

Peacock Garden Supports

Winkelwagen

Items
0
Totaalbedrag
€ 0,00
Afrekenen

Steunring

Steunringen voor ieder seizoen

Steunringen beschermen de plant tegen omvallen, ze geven steun aan de plant. Ze zijn in allerlei verschillende soorten en maten. Zo is voor iedere plant een steunring te vinden. Aan het begin van het seizoen kunt u de uitkomende bollen binnen de perken houden. En in de zomer gebruikt u dezelfde steunring voor de margrieten en zomerasters.

Duurzaam materiaal

De steunringen zijn gemaakt van hard verzinkt staal met een donkergroene coating. Hierdoor gaan ze niet roesten en gaan lekker lang mee. Steunringen zijn er al vanaf 5 cm doorsnede. Handig voor bijvoorbeeld een roosje op stam. Voor de grotere bosschages is er de steunring van 38 cm doorsnede. Wanneer dat niet groot genoeg is, neem dan 2 half ronde steunringen om een grote cirkel te maken.

Onmisbare ondersteuning

Een oleander staat prachtig op het terras in een mooie pot. Maar wat als deze ineens flink uitschiet tijdens de groei? Speciaal voor kuipplanten is er de centrische steunring. De centrische steunring geeft steun vanuit het midden van de plant. Met een diameter van 30 cm en van 40 cm kunt u bijna alle kuipplanten een steuntje in de rug geven.