Tuinmeubelen

Bij Peacock vindt u geen tuinmeubelen. Dit wordt wel vaak gedacht. Bij Peacock vindt u wel functionele en decoratieve tuinartikelen. Zoals de Pinnups plantensteun, die meegroeit met uw plant. Of de halfronde plantensteun, de klassieke plantensteun uit 1 stuk gemaakt. De producten van Peacock onderscheiden zich door hun hoogwaardige kwaliteit en degelijke uitstraling. Het assortiment van Peacock is in verschillende groepen onderverdeeld.

Onze Classics

Tot de Classics behoren alle producten die gemaakt zijn van hard verzinkt staal. Deze producten zijn voorzien van een mooie donkergroene coating. Ze zullen niet roesten en gaan een leven lang mee. Een aantal Classics zijn de rozenboog, de obelisk, de Pinnups plantensteunen, de halfronde en geschulpte plantensteunen uit 1 stuk, de regenmeters en de buigbare plantensteun Twiggy Garden.

Glasfiber voor eenjarige planten

Een andere groep is de Glasfiber plantensteun. De plantensteunen van glasfiber zijn speciaal gemaakt voor éénjarige planten. Ze zijn er al in lengte vanaf 50 cm. Gebruik de glasfiber steunringen als borderrand om structuur in de border te brengen.

Decoratieve Extensions

Extensions zijn decoratieve producten die u op de plantensteun klikt. Zo kan de plantensteun ook in de herfst en wintermaanden dienst doen in de tuin. Klik de Extension mezenbolhouder op het bolletje van de grondpin. Hang er een mezenbolletje in en de vogels komen graag bij u langs. Het Extensions solarlampje is een handig buitenlampje waar je geen stroom voor nodig hebt. Het is voorzien van zonnecellen die opladen in de zon en het gaat automatisch aan wanneer het donker wordt.

Assortiment voor de moestuin

Met de Moestuin-collectie kunt u direct in de moestuin aan de slag. Gebruik voor het opbinden van tomaten de plantenstaken. Wanneer u deze met een koppelclip aan elkaar verbindt creëert u een driedimensionaal frame voor bijvoorbeeld sperziebonen of siererwt. En met de rubber plantenbinders zet u de plant vast aan de steun.

Ook voor kamerplanten

Ook voor kamerplanten heeft Peacock handige steuntjes. Orchideeën geeft u met de Mini Pinnups en Mini Twiggy een steuntje in de rug. De Mini Pinnup is het kleine broertje van de Classic Pinnups. Uit het uitgebreide assortiment Mini grondpinnen en Mini steunringen kiest u de juiste maat om bijvoorbeeld uw ficus te ondersteunen. En met de kleurige buigbare Mini Twiggy staat uw orchidee in een handomdraai weer netjes rechtop.